National Drivers > Over ons

Een oplossing voor al uw mobiliteitskwesties

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

In 1996 begonnen wij als klein team met het verhuren van onszelf en andere studerenden als studentchauffeurs voor particulieren en bedrijven. Dit met succes want anno 2023 geloven wij nog steeds in de kracht en toegevoegde waarde van een privéchauffeur, welke u veilig en ontspannen van en naar uw bestemming brengt. Dit kan zijn voor een diner, voor een zakelijke afspraak, een huwelijk of een reis naar één van de (Internationale) luchthavens.

Door middel van onze persoonlijke betrokkenheid, bij zowel de opdrachtgever als ook onze chauffeurs, hebben we een team kunnen vormen waarbij klant en uitvoerende chauffeur soms al jaren een samenwerking hebben. Wij kénnen onze klanten ook en zorgen vervolgens altijd voor dat extra persoonlijke contact.

Naast de reguliere chauffeursdiensten leveren wij ook chauffeurs om uw voertuig van of naar uw (Europese) vakantiebestemming te rijden. Voor dagdelen of langere periodes kunnen wij tevens een chauffeur met auto verzorgen. Handig om gasten te laten ophalen of wanneer uw eigen wagenpark niet toereikend is. Daarnaast werken diverse autobedrijven en leasemaatschappijen met ons samen om hun wagenpark op plaats van bestemming te krijgen danwel te laten ophalen.

Als het op mobiliteit aankomt, aarzel dan niet langer en bel of mail ons. Dit kan altijd via 085 – 06 53 146 of info@nationaldrivers.nl

Wij kénnen onze klanten en zorgen altijd voor dat extra persoonlijke contact.

Vraag een offerte aan

We bellen u graag terug!