Van studentchauffeur tot D1 directiechauffeur

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van ervaren studentchauffeurs voor het uitvoeren van uw opdrachten. Natuurlijk zijn deze chauffeurs door ons streng geselecteerd bovendien zijn zij dan ook het visitekaartje van ons bedrijf naar u als gebruiker van de diensten. In het verleden is gebleken dat enkele opdrachtgevers de voorkeur hebben voor een chauffeur welke de studentenleeftijd ontgroeid is. Ook deze chauffeurs zijn voorhanden en kunnen wij voor u inzetten. Eventueel kunnen wij op verzoek zelfs D1-geceritficeerde chauffeurs leveren. Informeert u dus vandaag nog naar de mogelijkheden. Kortom. Wij zijn u graag van dienst!

Tarieven chauffeurs

Prijzen per 01-11-2020


Dag- en avonduren
( tussen 07:00 uur – 24:00 uur )
€ 25,50 per uur

Weekenduren ( vrijdag v.a.18:00 uur – maandag 07:00 uur )
€ 28,00 per uur

  • Minimale afname is 4 uur.
  • Voor feestdagen geldt een toeslag van 50%.
  • Indien er korter dan 12 uur van te voren een reservering wordt gemaakt, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht als Spoedopdracht.
  • Al onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief onkosten.
  • Indien een opdracht langer dan zes uur duurt, zal er een maaltijdtoeslag van € 15,00 worden berekend.
  • Informeer naar ons Frequent User Plan, met kortingen oplopend tot 15%.

Voor groepsvervoer, directiechauffeurs, wedding services, het verhuren van een (student)chauffeur plus auto en alle onze andere diensten kunt u hieronder een offerte aanvragen. Wij zullen voor u een offerte op maat verzorgen.

Door heel Nederland dus ook in Brabant

Naast chauffeursdiensten in de regio rondom de vier grote steden werken wij met een team van ervaren chauffeurs in Noord-Brabant, zoals ’s-Hertogenbosch, Vught, Oisterwijk, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Wij ontzorgen uw reis volledig. U hoeft niet na te denken over parkeren, tanken of de af te leggen route. Daarnaast kunnen de chauffeurs andere werkzaamheden voor u verrichten in de tijd dat u op kantoor bent, zoals wegbrengen van stukken, een bezoek aan de garage en natuurlijk even langs de wasstraat.

Ook niet onbelangrijk, onze chauffeurs zijn 100% declarabel, wij berekenen graag úw te behalen voordeel wanneer nutteloze reistijd kan worden omgezet in nuttige werk- of rusttijd.

Onze pluspunten:

  • Tijdens een rit van of naar Brabant kunt u ongestoord doorwerken.
  • Nuttig een drankje bij een diner of feestelijke aangelegenheid.
  • Wanneer u op locatie bent wordt uw auto indien gewenst, gewassen en getankt.
  • Kom uitgerust aan op uw plaats van bestemming.

Onze werkwijze
Van tevoren stemmen wij de rit met u af. Graag ontvangen wij informatie over de tijd, start- en eindlocatie, het aantal personen en eventueel aanvullende wensen. Vervolgens zorgen wij voor een professionele (student-)chauffeur. Hij zal 10 minuten van tevoren bij u aanwezig zijn , dit kan zowel thuis als op kantoor.

Overigens zijn onze (studenten-)chauffeurs altijd correct gekleed in een donker colbert, wit overhemd en nette- broek en herenschoenen. U heeft dus een representatief voorkomen met een van onze chauffeurs. Indien gewenst dragen onze chauffeurs een pak.

Neem contact op met National Drivers
Neem direct contact op door te bellen met 085 – 06 53 146 of te mailen naar info@nationaldrivers.nl voor een chauffeur in de regio ‘s-Hertogenbosch, maar natuurlijk ook in elke andere plaats in Brabant en de rest van Nederland!

Vraag een offerte aan

We bellen u graag terug!