National Drivers > Diensten

Van studentchauffeur tot D1 directiechauffeur

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van ervaren studentchauffeurs voor het uitvoeren van uw opdrachten. Natuurlijk zijn deze chauffeurs door ons streng geselecteerd en zijn dan ook het visitekaartje van ons bedrijf naar u als gebruiker van de diensten. In het verleden is gebleken dat enkele opdrachtgevers de voorkeur hebben voor een chauffeur welke de studentenleeftijd ontgroeid is. Ook deze chauffeurs zijn voorhanden en kunnen wij voor u inzetten.

Op verzoek kunnen wij zelfs D1-geceritficeerde chauffeurs leveren. Informeert u dus vandaag nog naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!

Tarieven studentchauffeurs

per 01-01-2019

Gecertificeerde D1 directiechauffeur + € 10,- p/u


Daguren
( tussen 07:00 uur – 18:00 uur )
€ 23,50 per uur

Avonduren ( tussen 18:00 uur – 24:00 uur )
€ 26,50 per uur

Nachturen ( tussen 24:00 uur en 07:00 uur )
€ 29,50,- per uur

Weekenduren ( vrijdag v.a.18:00 uur – maandag 07:00 uur )
€ 27,50 per uur

 • Minimale afname is 3 uur.
 • Voor feestdagen geldt een toeslag van 50%.
 • Indien er korter dan 12 uur van te voren een reservering wordt gemaakt, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht als Spoedopdracht.
 • Al onze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief onkosten.
 • Indien een opdracht langer dan zes uur duurt, zal er een maaltijdtoeslag van € 15,00 worden berekend.
 • Informeer naar ons Frequent User Plan, met kortingen oplopend tot 15%.

Voor groepsvervoer, directiechauffeurs, wedding services, het verhuren van een (student)chauffeur plus auto en alle onze andere diensten kunt u hieronder een offerte aanvragen. Wij zullen voor u een offerte op maat verzorgen.

Daimler Super V8 te huur voor trouwerijen. Met ervaren chauffeur door heel Nederland.

Informeer vandaag nog naar de tarieven voor het huren van onze eigen Daimler Super V8 voor uw trouwerij of speciale festiviteit. Al vanaf € 375,- kunt u gebruik maken van deze stijlvolle limousine. Inclusief brandstof en verzekering, inclusief 150 vrije kilometers.

National Drivers Nederland is een onderdeel van Wiersma&Co. Consultancy and Tax en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69588244. Voor alle leveringen gelden onze algemene voorwaarden, welke wij u op verzoek doen toekomen. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Een reservering is pas definitief als u door ons een bevestiging heeft gekregen per separate email. Offertes zijn 7 dagen na dagtekening geldig en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Informeer naar ons Frequent User Plan. Met kortingen oplopend tot 15%.  Aanmelden voor het Frequent User Plan is geheel gratis.

Student chauffeur Den Bosch

Student chauffeur in de regio Den Bosch gezocht? National Drivers ontzorgt en werkt efficiënt. Eén van onze ervaren chauffeurs brengt u onbezorgd van en naar Den Bosch en vervoert u in eigen auto naar iedere locatie in Nederland.

Het is aantrekkelijk om u te laten vervoeren door een van onze student chauffeurs en bovendien bespaart u daarmee veel tijd en energie. In de tussentijd kunt u bijvoorbeeld werken of uitrusten. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van comfort en een voorspoedige rit.

Voordelen van een studentchauffeur in Den Bosch

 • Tijdens een rit van of naar Den Bosch kunt u ongestoord doorwerken.
 • Bij feesten en partijen wordt u compleet ontzorgd.
 • Nuttig een drankje bij een diner of feestelijke aangelegenheid.
 • Wanneer u op locatie bent wordt uw auto gewassen en getankt.
 • Kom uitgerust aan op uw plaats van bestemming.

Onze werkwijze
Van tevoren stemmen wij de rit met u af. Graag ontvangen wij informatie over de tijd, start- en eindlocatie, het aantal personen en eventueel aanvullende wensen. Vervolgens zorgen wij voor een professionele student chauffeur. Hij zal 10 minuten van tevoren bij u aanwezig zijn in Den Bosch, dit kan zowel thuis als op kantoor. Eenmaal op locatie aangekomen zal onze student chauffeur niet stil zitten. Uw auto wordt onder andere gewassen, gestofzuigd en bijgetankt.

Overigens zijn onze studenten chauffeurs altijd correct gekleed in een donker colbert, wit overhemd en nette- broek en herenschoenen. U heeft dus een representatief voorkomen met een van onze chauffeurs. Indien gewenst dragen onze chauffeurs een pak.

Neem contact op met National Drivers
Neem direct contact op door te bellen met +31 6 41 11 15 00 of te mailen naar info@nationaldrivers.nl voor een student chauffeur in de regio Den Bosch, maar natuurlijk ook in elke andere plaats in Brabant en de rest van Nederland!

Vraag een offerte aan

We bellen u graag terug!